Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Ei minulta hirveämmin ole kyselty kysymyksiä, mutta leikitään suurta tubetähteä ja leikitään että sähköpostini on täynnä mitä ihmeellisempiä kysymyksiä.

Olen tälle sivulle koonnut sellaisia kysymyksiä, joita varmasti on herännyt ihmisissä. Tai no… Ainakin itselleni…

1. Miksi videoita julkaistaan vain kerran kuukaudessa?

Säännöllisen epäsäännöllisen leipätyöni johdosta minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa kovinkaan paljon kunnollisia esivalmisteluita varten. Tämän johdosta olen päätynyt harvempaan julkaisutahtiin, mikä itsessään on iso riski. Monien vinkkien mukaan videoita pitäisi julkaista kerran viikossa, jotta pysyisit ”pinnalla”.

2. Miksi lopetit bussivideoiden tekemisen? Entä aiotko tehdä niitä enää?

Vastaan ensimmäiseen kysymykseen pelkistetysti: nykyinen työnantajani ei lämmennyt bussivideoilleni. Myönnän että lopussa ehkä keuli… Toivon, että saisin vielä joskus näitä videoita tehdä, mutta sitä päivää en usko näkeväni. Tällä aihealueella sain kuitenkin vähän jalkaa oven väliin.

3. Miten päädyit dokumentteihin?

2020 syksyllä julkaisin Estonian turmaa käsitelleen videon, joka sai todella hyvän vastaanoton. Tämä herätti mielenkiinnon tämänkaltaista sisältöä kohtaan. Valitettavasti monia muitakin tubetähtiä nämä videot kiinnostavat, joten taistellaan vähän tuulimyllyjä vastaan.

4. Tuleeko vlogeja enää?

En usko. Keskityn vain ja ainoastaan dokumentteihin aina siihen saakka, kunnes keksin oman juttuni. Jos keksin…

5. Mikä on kanavasi tulevaisuus?

Kanavani tulevaisuus on epävarma. Tähän vaikuttaa yksinkertaisesti videoiden menestyminen. Valehtelen jos väitän, että teen näitä videoita omaksi ilokseni. Haluan myös saada vähän vastinetta vaivannäölleni. Videoiden ”hyytyminen” kahdenkymmenen katsomiskerran jälkeen ei motivoi. Olen antanut itselleni aikaa vuoden 2021 loppuun, jonka aikana kanavani on siis alettava menestymään tai homma loppuu. Videoita ei poisteta jos päädyn lopettamaan tubettamisen heikon menestyksen takia. Videot asetetaan tässä tapauksessa jälleen julkiseksi.

6. Miksi olet piilottanut vanhemmat videot?

Tähän on yksinkertainen syy: kanavani vääristäminen. En halua aiheuttaa ristiriitaa potentiaaliselle tilaajalle, sillä parhaiten menestyneet videot ovat juurikin bussivideoita. Itse asiassa katsotuin videoni on kerännyt yli 3,000 katsomiskertaa ja lähinnä antaa väärän kuvan kanavani sisällöstä. Videoita ei ole siis poistettu, vaan ne on löydettävissä täältä!