Tietoa blogeistani

Olen kirjoittanut erilaisia blogeja jo vuodesta 2012 lähtien. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Kuitenkin aion nyt aktivoitua tälläkin puolella. Pyrin julkaisemaan blogikirjoituksen kerran kuukaudessa.

Kategoriat

Olen jakanut blogini kolmeen eri kategoriaan näin aluksi. Näitä kategorioita ovat bussiblogit, mielipidekirjoitukset ja henkilökohtaisemmat kirjoitukset. Alla kerron lisää mitä nämä pitävät sisällään.

Kirjoitan siitä, mistä en enää videoita saa tehtyä.

Bussiblogit

Bussiblogeja en usko päivitteleväni kovinkaan usein. Päivittelen tänne kuitenkin vielä muutaman katuriprojektin. Noh, nimensä mukaisesti tässä kategoriassa käsitellään busseja. Tarvitseeko tätä tämän enempää avata?

Mielipidekirjoitukset

Olen muutaman kerran julkaissut paikallislehden sivuilla mielipidekirjoituksiani, mutta jostain syystä ne ovat aina poistettu. Täältä niitä ei poisteta. Olen kritisoinut mm. koulutuksen tasoa, työkkärin palveluita ja vaikka mitä.

Henkilökohtaiset blogit

Välillä vanne puristaa päätä ja raskaasti. Silloin pitää vain osata ottaa ”kynä” kauniiseen käteen ja alkaa kirjoittamaan. Okei, kirjoittelen minä tänne vähän valoisemmistakin aiheista. Tässä kategoriassa kirjoittelen yleisesti elämästäni.