LÄHTEET: Suunnitellaan VIIDEN linjan linjasto Varkauden paikallisliikenteeseen! // JOUKKOLIIKENNESUUNNITTELU

Share

Pikkukuva: Rissasen Liikennekuvat

Keväällä 2020 julkaistussa videossa tein aavistuksen omaleimaisen linjastosuunnitelman Varkauteen, johon en sitten loppujen lopuksi ollut kovinkaan tyytyväinen. Tämän videon julkaisusta lähtien mielessäni on kytenyt ajatus, että joskus voisin suunnitella oikeasti vakavasti otettavan linjaston entiseen kotikaupunkiini.

Tässä tämä nyt sitten olisi! Eli tässä videossa tullaan esittelemään tämä pitkään miettimäni ja kehittelemäni linjasto, minkä lisäksi mm. luodaan nopea katsaus Varkauden paikallisliikenteen nykytilaan. Kannattaa ehdottomasti katsoa tämä video!

Lähdeluettelo

Sivulta 1 löytyy lähdeluettelo, sivulta 2 talvikauden kustannuslaskelmat, sivulta 3 kesäkauden kustannuslaskelmat ja sivulta 4 autokierrot ja aikataulut!

Pages: 1 2 3 4

Risto Holopainen

Kuopiolainen tubettaja ja blogaaja.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.