Valikko Sulje

LÄHTEET: Bussivlog #6: Vetybussit – Linja-autoliikenteen tulevaisuus?

Jaoin keväämmällä tekemäni sähköbusseja käsittelevän videon pahamaineiseen Suomi24-keskustelupalstalle, jossa lähti todella mielenkiintoinen keskustelu käyntiin. Näissä keskusteluissa sivuuttiin myös vetybusseja ja juurikin tästä sain idean pyhittää videon tätä uudehkoa teknologiaa käyttäville busseille. Voisikin miettiä, että tuleeko vety olemaan tulevaisuuden käyttövoima linja-autoliikenteessä?

Tässä videossa tullaan käsittelemään mm. vetybussien ja ylipäätään vetykäyttöisten ajoneuvojen toimintaa, vetybussien rakennetta ja myös sitä, miten paljon vetybusseja on maailmalla jo käytössä. Näiden lisäksi tulen käsittelemään myös mitä käytännön haasteita vetybussien käyttöönottoon liittyy täällä meillä Suomessa! Kannattaa siis ehdottomasti katsoa tämä video!

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.