Valikko Sulje

Tubettaminen jatkuu!

Mulla on hyviä uutisia kanavani seuraajille! Ja tietenkin huonoja sille joka sai kohtuutonta mielipahaa kun poliisisetä painoi polvellaan yhtä aikaa sekä niskaan että kaulaan edellisellä videolla. Noh, kuitenkin: tubettaminen jatkuu!

Konsepti pysyy edelleen samana, eli julkaisen dokumenttejä kerran kuukaudessa aina kuun vikana sunnuntaina klo. 19:00.

Täten seuraava julkaisu ilmestyy 28.3. Jahka joskus saan tän ikuisuusprojektini valmiiksi, niin julkaisuaikataulu löytyy kotisivuiltani vlogien puolelta! Nyt on jälleen kaksi päivää aikaa saada tämän asian suhteen pyörät pyörimään joten käytetään aika TEHOKKAASTI hyväksi! 🙂

Tällä kertaa otan tietoisen ”riskin” jätettyäni Facebookin tuberyhmät omaan arvooni. Käytännössä tulin järkiini ja lähdin litomaan kaikista näistä ryhmistä. Hyöty tasan +-0. Tietenkin itseltäni kun puuttuu pätemisen tarve, niin ehkä minä vaan en sisäistänyt egonsa kiillottajien viisauksia… 🧐🤔

Lisätään tähän myös se, että mietin vakavissani tämän harrastuksen kohtaloa varsinkin, kun suurin aiheeni tuskin koskaan näkee vihreetä valoa. Täten ainoa järkevin suunta oli dokumenteissä.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.