Valikko Sulje

Tubettaminen on oiva harrastus…

Olen tubettanut vuodesta 2015 lähtien. Tähän asti kanavan on tilannut 54 ihmistä. Tähän pitää olla tyytyväinen, mutta pienimuotoisen kasvun myötä on myös nälkäkin alkanut kasvamaan.

Myönnän tehneeni alusta lähtien isoja virheitä laittamalla videoille mitä ihmeellisimpiä nimiä. Alussa tämän videoblogin piti seurata taivaltani kohti merimiesunelmaa. Noh, sitten kävi mitä kävi ja merimiesunelma lensi tiehensä.

Kanavasta tuli lähinnä sekalaisen sisällön kanava. Tämä on suuri helmasynti varsinkin, jos haluaa olla menestyvä tubettaja.

Noh, sitten satuin astumaan p*skaan ja lähdin bussia ajelemaan. Siitä tuli oiva idis videoille, kunnes syksyllä jouduin lopettamaan bussivlogit, joilla sain pientä nousua kanavalleni.

Väitän, että jos nykyisellä panostuksella tekisin videoita, niin ne olisi paljon parempia kuin orkkikset.

Nyt tämä kanava on lähinnä sillisalaattia ja katsojaluvut ovat tippuneet ja rajusti. Se on ihme, jos videolle saa edes 20 katsomiskertaa.

Olis ihan kiva löytää The Juttu, mutta kun ei ole mikään erikoislahjakkuus, niin vaikeeta on kehitellä mitään. Itsesäälissä rypeminen taas ei johda mihinkään…

Nyt menestyspaineet meinas syödä mut elävältä, ja tämän johdosta jouduin harventamaan julkaisutahtia max. kahteen videoon kuukauteen. Toki omasta mielestä mulla nyt on ihan ok aiheita, mutta onko ne muista?

Katsotaan miten käy…

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.