Valikko Sulje

Videoblogit vuonna 2021!

Jokainen seuraajani huomasi varmaan, että minulta ilmestyi uusi video aina vähintään kerran viikossa. Nyt tähän tilanteeseen tulee iso muutos, sillä aikani on kortilla.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että viikon välein julkaistavat videojulkaisut tullaan lakkauttamaan. Uusi julkaisutahti on vähintään yksi iso video per kuukausi. Maksimissaan kaksi videota kuukauteen. Koska työni on säännöllisen epäsäännöllistä, tämä ratkaisu luultavasti soveltuu paremmin minulle.

Toinen syy tähän on myös se, että viikottain julkaistujen videoiden menestys on ollut heikkoa. Tämä ei valitettavasti motivoi tiheään julkaisutahtiin. Huono menestys on itselleni aiheuttanut suurta stressiä ja haluan olla siinä tilanteessa, että pahin stressi jäisi sorvin äärelle.

Harrastamisen ei pitäis olla hampaat irvessä tekemistä, vaan mukavaa ajanvietettä. Itselleni tämä on muuttunut menestyksen verenhimoiseksi janoamiseksi.

Tietenkin vuonna 2020 tapahtunut kasvu on kasvattanut myös omaa nälkääni tubettajana, mutta nyt tuli yksinkertaisesti limitti vastaan. Nyt tiedän, että tämänkaltainen julkaisutahti ei ole näillä resursseilla se minun juttuni.

Tämä on myös aiheuttanut turhan kiireen julkaisujen valmisteluissa. Nyt uskon, että tämä jää pois ja julkaisujen laatu tulee paranemaan. Nyt kävi niin, että määrä korvasi laadun. Valitettavasti tämä kiire on havaittavissa osissa julkaisuista ja myönnän, että tein myös paljon ns. ”täytevideoita”.

Toivon, että seuraajani ymmärtävät tämän ja eivät lakkaisi tilaamasta kanavaani!

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.