Valikko Sulje

Hakkerit

26.10.2019 sain tietooni, että sähköpostistani lähetettiin roskapostia. Sivusto hidastui huomattavasti ja en päässyt esimerkiksi kirjautumaan hallintapaneliin. Ajattelin tämän olevan järjestelmän oikkuja ja poistin sivustoni. Tämän jälkeen sivustoni suljettiin hetkeksi.

Tämä episodi alkoi virheviesteistä päätelleen jo 23.10.

Olin yhteyksissä palveluntarjoajaani ja he kertoivat seuraavan:

Tilillä admin@holopaisenarkea.fi sähköpostiosoite on lähettänyt ja yrittänyt lähettää runsaasti roskapostia useasta eri IP-osoitteesta, eli kyseisen sähköpostin tunnukset ovat väärissä käsissä. Tarkistakaa laitteenne haittaohjelmien varalta sillä tunnukset eivät voi joutua vääriin käsiin muuta kuin sellaisen laitteen kautta, jossa niitä on käsitelty.

Tili voidaan sitten avata, kun roskapostituksen lähde on selvinnyt.

Kävin tietokoneeni läpi useammalla eri virustorjuntaohjelmalla ja mitään ei löytynyt. Toistaiseksi tämä juttu on täysin mysteeri.

Poistin sähköpostit ”admin@holopaisenarkea.fi” ja ”ristoh@holopaisenarkea.fi”. Seuraan tilannetta.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.