Valikko Sulje

P*skamyrsky saa riittää!

Olen joutunut epämiellyttävään valoon ihmisten silmissä ja yritän nyt täten katkaista p*skaväitteiltä siivet.

Eli, erehdyin ilmaisemaan mielipiteeni niistä maahanmuuttajista jotka tulevat vain sikailemaan tänne. Minä hyväksyn sellaiset maahanmuuttajat, jotka oikeasti hakevat turvapaikkaa ja jotka myös sopeutuvat maahamme hankkiutamalla töihin, yrittäjäksi tai kursseille. Toki se ei tässä maassa ole helppoa.

Myötätuntoa ei heru niille jotka tulevat tänne vain sikailemaan, eli elämään meidän verorahoillamme, raiskaamaan naisia/lapsia, pahoinpitelemään muita yms. riehumaan.

Yksi hyvä esimerkki on mm. se henkilö joka tuli tänne, esiintyi 17 vuotiaana ja esitti huonompiosaista. Lopulta tämä samainen sankari paljastui yli kolmekymppiseksi, rehvasteli Facebookissa kuinka helppoa on suomesta nostaa rahaa samalla pitäen meitä tyhminä, matkaili maailmalla yms.

Noh, en jatka selittelyäni. Mielipiteideni perusteella minut siis leimattiin rasistiksi. Tämä ei ole totta, minä EN ole rasisti.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.