Valikko Sulje

Sydämen suru

Väsymys, huimaus ja iltalehden artikkeli sydäninfarktista. Siihen lisätään vielä lievä luulosairaus. Alkaako olemaan pakettia kasassa? Kyllä. Nukkumaanmeno pelotti. Herätäänkö vai ei? Tuntemus on tänään jatkunut. Sitten tajusin suhteuttaa tilanteeni ja tein kotidiagnoosin. Vastaus on sydänsurussa. Uskomaton voima vai mitä?

Tunteeni sitä naista kohtaan josta viimeksi puhuin, ovat kasvaneet jo naurettavalle tasolle. Kyse on ihastumista voimakkaammasta, mutta rakastumista heikommasta tunteesta. En tiedä mitä se on.

Oudoin tässä asiassa lienee se, etten tunne tätä naista. Enkä tule tuntemaan. Kuinka minä saatoin kuvitella että hänen kaltaisensa haluaisi mitään vakavaa. Minä suunnittelen jo elämääni ja hän haluaa elää villiä nuoruuttaan. Tämä näkemysero on liian suuret.

Jossittelu tämän tilan on aiheuttanut. Noh, päivä kerrallaan.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.