Valikko Sulje

Unien tulkintaa

Sunnuntaina käytiin ystävieni kanssa Rammarissa muutamilla. Noh, muutamaanhan se tietenkin jäi. Ei siitä sen enempää. Samaisella reissulla kaverini puhui parisuhteeseen johtaneista asioista ja nämä asiat ovat jääneet kummittelemaan mieleeni. Todella pahasti.

Hän kertoi kuinka oli kerran nähnyt unta naisestaan. Hän oli seuraavana päivänä laittanut viestiä ja asiat olivat alkaneet pienin askelin menemään eteenpäin. Hmm. Mikäs tässä nyt sitten niin paha oli? Se, että minäkin olen nähnyt unia naisista joista olen ollut kiinnostunut!

En ikinä ole tajunnut näitä unia ja en tietenkään ole asioita alkanut sen pitemmälle pyörittelemään. Mutta kaverini tarinan kuultuani olen alkanut jälleen miettimään asioita. Noh, ehkä myöhään. En tiedä. Seuraava kysymys lieneekin se, että onko minulla aikaa seurustelulle? Ja ylipäätään, haluaako joku 22-vuotiasta miestä joka haaveilee kiertolaisen elämästä? Mieleni osaa myös kyseenalaistaa asioita. Ehkä liikaakin. Periaatteessa tämän kyseenalaistamisen voisi laskea peloksi jotka jäivät muistoiksi edellisestä, varsin epäonnisesta ”parisuhteesta”…

Noh. Kaikki ajallaan. Ehkä vielä joku päivä. Minä käytän alistuskonjuktiota ”jos”, kun kaverini käyttää alistuskonjuktiota ”kun”.

Noh, näihin mietteisiin, aurinkoista tiistaita. Moi.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.