Valikko Sulje

Harmitus

Olen viimeisen kolmen viikon aikana kunnostautunut hölmöilyssä, onko siis se aika vuodesta? Kevään huuma on ohi ja on aika heivata ns. kesäheila pois ja painua talviunille.

Harmi vain, että modernissa yhteiskunnassa tämä ei toimi enää. Enkä siis itse kannata aatetta yhtään.

Sen sijaan kannatan sitä, että joku soittaisi valkotakkiset minun perään. Olen alkanut taas sotkemaan ihmissuhteita kaksinaamaisuudella yms. ylimielisellä käytöksellä, tai näin ainakin tuntuu, kun on alkanut tajuamaan asioita. Minä ja minun kirottu turpani.

Minä tykkään palata tähän esimerkkiin monesti, joten vielä kerran kertaan tämän: painatin keväällä 2008 hupailumielessä paidan, jossa luki teksti “vasta kuolema hänet hiljensi”. Tekstinpätkä on lainattu suoraan äijät-tv-sarjasta. Se vaikutti hieman hupaisalta, joten siksi painatin sen. En tosin arvannut ikinä, että 7-8 vuotta myöhemmin tämä samainen teksti olisi minun ohjenuorani. Ohjenuora jonka mukaan elää. Hyvin menee, haluan siitä hyvästä palkinnon. Saanko? No en…

Mikä siinä aina on, että ne ihmiset, yleensä ne rakkaimmat, saavat ensimmäisenä kärsiä minun oikkuluistani. Viime syksynä sain sossutantat äitini perään. Kyllä, olin tuolloin 20-vuotias…

Nyt ei ihan ole samanlainen tilanne, mutta melkein. Olen saanut mahdollisen tyttöystävän maineen pilattua vanhempieni silmissä. Kyllä tämä minulta onnistuu…
Ja kaikki vain sen takia, että koin, etten saa vastakaikua tunteilleni.

Eikä siinä kaikki. Jotta tämä ei menisi yhtään narsistisempaan suuntaan, aattelin vielä ruveta “pomottamaan” tätä kyseistä henkilöä kaikilla vainoharhaisilla ajatuksillani… Eli siis, et saa katsoa sarjoja, pelata pelejä. Onneksi tämä yksilö oli viisas ja ei lähtenyt tuohon mukaan.

Narsistin ei kuuluisi itse tajuta olevansa narsisti, mutta kyllä tämä yksilö, eli minä, aikamoinen narsisti olen. Tiedättekö miten saa narsistin sanomaan kyllä? Kysykää siltä kysymys: oletko narsisti?

Kolmas vitsi on vielä se, että minä haluan taas merille. Erään valvotun yön jälkeen syntyi kipinä jälleen. Eli, onko minulla vielä kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kuvittelen itsestäni liikoja?

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.