Valikko Sulje

Minkälainen ystävä minä olen?

Kyllä, minua pitää olla aina tsemppaamassa ja avustamassa eteenpäin, mutta anna varjele, jos joku tarvitsee minulta apua, saako hän sitä? Kaksi vastausta: Kyllä ja ei.

Kyllä. Kyllä minulta apua saa, mutta se on tasotonta. En osaa auttaa. En osaa kuunnella, vaikka näin minulle aina jankutetaan. Minä itse tiedän, osaanko vai en… Ja juuri nyt näyttää siltä, että en osaa.

Ei. Noh, taisin vastata jo tähän. En osaa auttaa ketään, ja se ärsyttää minua paljon. Olen siis tietoinen tästä(kin) ongelmasta.

Mies ja nainen, tyttö ja poika. Voivatko nämä kaksi eri sukupuolen edustajaa olla “vain” ystäviä keskenään? Jälleen sama vastaus. Kyllä ja ei.

Kyllä, jos luottamusta on ja kumpikin tukee toisiaan. Ei, jos se ystävä sattuu olemaan MINÄ…

Vajaa kuukausi sitten tein sen, mitä en ikinä uskonut tekeväni. Tunnustin tunteeni ystävälleni. Naispuoliselle sellaiselle. Mitä sainkaan aikaiseksi?

“YAY! Ihanaa!”. Ei ihan. Sain toisen ihan sekaisin. Huonolla tavalla… En mene yksityiskohtiin, mutta minkälainen ystävä on sellainen, jolta loppujen lopuksi löytyy eräänlainen taka-ajatus? Minkälainen ystävä on sellainen, joka ei näe omaa napaansa pidemmälle?

Tässä tulee taas se sama ikuinen ongelma, joka on minua vaivannut. Aina kun minulle on ollut tunteita, tunteeni ovat olleet yksipuolisia. En ole tämän maailman viehättävin “mies”. En omista pyykkilautaa, en komeaa naamaa, en mitään mikä viehättäisi vastakkaista sukupuolta.

Jos olisin tiennyt tämän, mitä saan jälleen aikaiseksi, olisin yrittänyt tapattaa tunteeni. Olen tehnyt sen ennenkin, miksi nyt epäonnistuin?

En halua muuttaa ihmisiä. En halua suistaa ketään valitsemiltaan poluiltaan, mutta nyt olen sen tehnyt. Tai ainakin näin tunnen tehneeni/ yrittäneeni…

Joten, minkälainen ystävä minä olen? Ihan v*tun surkea!

Verta käärmeille, Blood For Snakes…

Joko minä olen omahyväinen tai aika päättäväinen, en tiedä. Valitettavasti päättäväisyyteni tulee esiin täysin väärissä asioissa…

Kauriin kunnianhimoa ei auta koskaan aliarvioida. Hän asettaa tavoitteensa korkealle ja toteuttaa ne vääjäämättömästi ja tunnollisesti.

Kauris ystävänä => Kirous

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.