Valikko Sulje

Päätös tulevaisuudestani

Eilen kirjoitin oudon tweetin. “Olen tehnyt päätökseni tulevaisuudestani. Jotkut tulevat varmasti sanomaan, että teen virheen, mutta onko se mitään uutta? Olen VIRHE…” Mitä ikinä tarkoitin tällä? Se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Loogisesti. Olen tehnyt päätökseni.

En tiedä kuinka moni seuraa tarkasti päivityksiäni. Haaveilin poliisin urasta. Taisin siitä ystäväni kanssa puhua. Rauha hänen sielulleen. Nyt olen saanut varmuuden, että en pyri koko ammattiin. Ikinä. Keskitän siis kaiken voimavarani Rock And Rolliin.

Päätökseni siis on keskittyä muusikon uraan.
Okei. Tämä kuulostaa jo siltä, että tulen tekemään virheen, mutta fakta on vain yksinkertaisesti se, että olen itse se virhe.
Otan suuren riskin, askeleen tuntemattomaan. Olen tietoinen kaikista riskeistä ja tiedän, että riski epäonnistua on tavattoman suuri (99,9%).

Olen huomannut että luovuuteni on tulossa takaisin. Samalla olen myös huomannut haluttomuuteni liikuntaa kohtaan. Näissä olkoon siis syyt, miksi vetäydyn. Tiedän. Luonteen heikkoutta. Myönnän sen, en kiistä mitään.

Olen valinnut tieni. Teen virheeni, tiedän…

Olen vanhempieni ainoa lapsi ja veikkaan, että kaiken tämän takia, saatan pysyä sinkkuna loppuun saakka. On mahdollista, että en ikinä saa lapsia saatika tyttöystävää. Tämä on vain yksinkertaisesti fakta, jonka kanssa on vain elettävä ja hyväksyttävä. On varmasti todella raskasta kertoa vanhemmileen tyyliin “Moi, teidän ainoa lapsenne on mitätön luuseri…”

Onko täällä olemassa naisia, joka tykkää itkupilli muusikosta tai jätkästä jolla on pitkät hiukset. En usko…

Joten, tämä on se suuri salaisuus. Jos se jotakuta liikuttaa… Jos ei… Ei kiinnosta minua… Olen tehnyt päätökseni ja tietoisen riskin/virheen. Sen kanssa on elettävä.

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.