Valikko Sulje

Milloin sitä oppisi elämään OMAA elämäänsä?

Kuinka kauan se kestää? Ei varmastikkaan helpota yhtään se, että jotkut ihmiset ovat joskus kyseenalaistaneet aika reilusti minua.

”Mitähän teistäkin oikein tulee?”

Muistan tämän lausahduksen Ruukin Helmin ajoilta. Ei muuta, mutta tämä riitti aiheuttamaan sen, että lähes joka päivä tulee ajateltua omaa tulevaisuutta. Paineet siitä, että saavuttaisi elämässään jotain ovat todella suuret, vain tämän yhden ylimielisen ihmisen takia.

Kyseinen lausahdus on lisäksi aiheuttanut paineita parantumisesta. Olen joskus tuonut ilmi sen, että minulta diagnosoitiin keskivaikea/ vaikea masennus viime syksynä.

Olen erehtynyt unelmoimaan asioita, joista olen myös ottanut selvää. Ala, josta olen erehtynyt haaveilemaan, on aika raaka monestakin syystä. Suurin syy on terveydelliset syyt. En ole halukas paljastamaan alaa, mutta sen verran mainitsen, että alalla EI saa olla seuraavia vaivoja: masennus yms. vaikeat psyykkiset sairaudet, astmaa, epilepsiaa, heikkoa näköä, värinäköä tai kuuloa.

Turhaa stressiä stressin perään.

Tämä tarkoittaa sitä, että olen viime viikkoina käyttänyt kaikki voimavarani vain pelkästään siihen, että tutkin onko minulla mahdollisuuksia. Sen sijaan, että olisin voinut käyttää kaikki resurssit parantumiseen. Tämä joutava stressaus on johtanut nyt siihen, että mielialat aaltoilevat välillä rajusti ja välillä lievästi. Tästä aaltoilusta olisi miellyttävää päästä jo eroon. Ei pelkästään sen takia, että pääsisin alalle, vaan ihan vain sen takia, että itselläni ja ympärilläni olevilla ihmisillä olisi parempi olla.

Kaikki tämä vaiva ja stressaus… Vain yhden ihmisen takia!
Ja vain sen takia, että saisin näyttää mihin minusta oikein on!

PS. Voi olla, että valitan turhasta, mutta nämä on minulle isoja asioita, joiden eteen teen parhaani, että ajatukseni eivät eksyisi niihin!

Toki sen mainitsen, että askel parempaan on tapahtunut. Vaikka huonoja päiviä on sattunut tämän vuoden varrelle, on kuitenkin mielekästä, että hyviä päivä on ollut enemmän!

Lisää artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.